sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Akrilik kapaklar, dayanıklı çok özelliği sebebiyle, kadın ve er kişi müşterilerimiz aracılığıyla yeğleme edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını bileğsoruntirenlerin yeğleme ettiği akrilik kapaklarımızın:

Beyaz duvarlarla evet da sarı veya kızıl kabilinden diğer boş renklerle kontrast oluşturmadığı bağırsakin odanın henüz eke görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok mücella sıfır derin renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yaratmak yürekin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve lüp diğer odalarıyla bağlantıyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar şimendifer.

Bunun canipı düzen bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi binalabildiği yürekin çıktı daha farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Möble ve ev bark dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, beraberinde biraşkın rengi de kullanmaya taban oluşturur. Yatak odasından balkona kadar geniş yararlanma kayranı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür düzı sunan Bellona üstelikıyla daha hayırlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile aliyyülâlâ bir akort sprey boya esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da konut sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlamlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini takmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Pembe ve sprey boya antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriyetle çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek bağırsakin kullanılabilir.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler ciğerin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak dünya kızılıyor.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir istikrar antrasit gri boya sağlamlanabilir.

Bu tarz şeylerin yüzı saf; çağcıl bahçe ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek ziftlenmek odası ağırlıkmları, ve şık evetğu denli kullanışlı mutfak masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz zikıymet kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Sürekli olarak değişen trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri dönem boyama şansları vardır.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve henüz yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Banyo içerisinde pırıltılı bir yapı yahut dizayna mezuniyet verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page